Bolji uslovi za igranje i odrastanje mališana u predškolskoj ustanovi "Dečji dani"

Autor:

Vesti

05.07.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući velikoj radnoj akciji, koju su podržali zaposleni, kao i roditelji mališana koji pohađaju vrtić "Leptirić" u okviru PU "Dečji dani" fasada, mobilijar i dvorište vrtića su dobili novi, osvežen izgled.

Foto: Promo foto
Sređivanje "Leptirića"

Sa preko sto godina dugom tradicijom organizovanog institucionalog zbrinjavanja, obrazovanja i vaspitanja dece ranog uzrasta, PU "Dečji dani" je jedna od najstarijih predškolskih ustanova u Srbiji. Obeležje rada vrtića Leptirić, koji pohađa 170 dece je isto tokom svih sedamdeset godina postojanja: "Zdravo dete, srećno detinjstvo, a zaposlenoj majci bezbrižan rad na radnom mestu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Zahvaljujem svima u ime dece, roditelja i zaposlenih Predškolske Ustanove Dečji dani, na prepoznavanju i uvažavanju naše dece i vrtića. Veoma nam je značajna podrška i doprinos u oplemenjivanju prostora u kojima borave deca - kaže Jasna Vukliš, direktor Predškolske ustanove Dečji dani.

Saradnja sa PU "Dečji dani" ostvarena je kao deo projekta "Ko kreči, kuću leči", u okviru kojeg je do sada donirano više od 3 miliona dinara za renoviranje Kliničko-bolničkog centra Zemun-Beograd I Kliničkog centra Niš, kao i za nabavku i ugradnju klima uređaja za Zdravstveni centar Užice - OJ Opšta bolnica Prijepolje, PU "Olga Jovičić Rita" u Kraljevu i PU "Radosno detinjstvo" u Novom Sadu.

- Obnavljanje vrtića Leptirić, usrećilo je i nas odrasle, jer nam je pružilo priliku da se odmaknemo od brojki i svakodnevnih poslova i zavirimo u dečji svet. Opredeljenje kompanije je da kroz svoje poslovanje pomognemo tamo gde je to neophodno, a donacijom materijla za sređivanje vrtića i našim radom želimo da popravimo uslove u kojima svakodnevno borave deca, kako bi njihovo detinjstvo bilo bezbrižnije i lepše - kaže Slobodan Koković, iz kompanije koja je donirala materijal, sa čime će nastaviti i ubuduće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading