NIS nagrađuje kupce NISOTEC proizvoda

Autor: Republika

Vesti

22.06.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru tradicionalne aktivacije za potrošače “Moj auto voli NISOTEC“ korisnici ulja i maziva ovog brenda kompanije NIS i ove godine imaju mogućnost da osvoje vrednu nagradu - NIS karticu za gorivo u vrednosti od 50 litara goriva.

RepublikaFoto: Promo foto

Uz kupljeni bilo koji NISOTEC proizvod na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji, potrošač dobija NISOTEC nalepnicu koju može da zalepi na svoje vozilo i tako postane potencijalni dobitnik 50 litara goriva. Poklon kartica biće uručena vozaču koji prvi stigne na benzinsku stanicu, najavljenu putem TDI radija, a koji na svoj vozilu ima NISOTEC nalepnicu. 

Akcija traje do 20. jula, a detaljan mehanizam aktivacije dostupan je na sajtu www.nisotec.eu ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a: 0800008888.

Upotrebom NISOTEC ulja i maziva obezbeđuje se duži radni vek motora automobila, a  najviši kvalitet ovog brenda NIS-a potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading