UBIĆE NAS SPARINA: Ceo dan toplo i kišovito, evo kad stiže razvedravanje

Autor: Republika

Vesti

19.06.2018

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji u utorak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sredinom dana i posle podne biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. U toku večeri razvedravanje. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca.

RepublikaFoto: pixabay.com

Minimalna temperatura od 15 do 20°C, maksimalna dnevna od 22°C na jugu i zapadu do 30°C na severu Srbije.

U Beogradu u utorak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada biće uslova i za grmljavinske oluje. U toku večeri razvedravanje. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 28°C.

U sredu i četvrtak u Srbiji sunčano i toplo. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 28 do 32°C. U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom, a temperatura će biti u padu. U subotu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U sredu i četvrtak u Beogradu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 31°C. U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom, a temperatura će biti u padu. U subotu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Iznad većeg dela Evrope u utorak biće suvo. Najtoplije u Rimu i Madridu sa maksimalnim dnevnim temperaturama do 32 stepena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading