NESTAO NOVINAR KOJI RADI NA UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA

Autor: Agencije, Republika

Vesti

14.06.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao.

RepublikaFoto: youtube.com/ BCNovosti
Stefan Cvetković

To je agenciji potvrdilo nekoliko izvora iz Bele Crkve, a potom je stigla i potvrda iz MUP-a.

Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom. Automobil je pronađen u Beogradskoj ulici u tom mestu, a automobil koji je koristio novinar je marke "polo", i vlasništvo je njegovog oca.

Agencija je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni. Izvor agencije je rekao da je policija obaveštena o nestanku novinara i da je u toku intenzivna potraga za njim.

Pretili mu i ranije

Cvetković se proteklih godina u više navrata žalio da mu prete različiti političko-tajkunski moćnici.

On je 19. maja ove godine ispričao medijima da je bio šest sati zadržan na administrativnom prelazu Jarinje i naveo da je nakon toga od kosovske policije dobio dokument kojim se potvrđuje da je po nalogu specijalnog tužioca koji vodi istragu o ubistvu kosovskog političara Olivera Ivanovića, zadržan u policijskoj stanici u blizini prelaza zbog ispitivanja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović

Cvetković je tada ispričao da je na Kosovo išao novinarskim poslom, jer, kako je rekao, radi na istraživanju ubistva Olivera Ivanovića.

- Nisu imali drugi način da dodju do mene, pošto su primetili da sam došao u kontakt sa nekim ljudima koji su im interesantni za istragu - rekao je Cvetković nakon što je pušten.

Cvetković je prošle godine bio nepravosnažno osuđen na više od dve godine zatvora po prijavama pojedinih funkcionera Srpske napredne stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading