MACURA OTIŠLA IZ HITNE: Najpoznatija portparolka u Srbiji radiće na "Prvoj" televiziji!

Vesti

31.05.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Macura posle 30 godina napustila Hitnu pomoć! Od sutra ćemo najpoznatijeg portparola u Srbiji gledati na malim ekranima u jutarnjem programu "Prve" televizije sa Jovanom i Srđanom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nada Macura

- Završila sam sa Hitnom! Dosta je bilo! Odlučila sam da okrenem novi list u životu i sve mi ovo prija. U neformalnom razgovoru sa ljudima sa Prve, došli smo do toga da bih mogla kod njih da radim. Razmišljala sam neko vreme i odlučila da prihvatim - kaže Macura za Srpski telegraf.

Nakon što joj je istekao ugovor u Hitnoj pomo}i, Macura je prekinula saradnju sa ustanovom u kojoj je provela radni vek.

- Nisam tužna, idem dalje. Na Prvoj ću izveštavati o tome šta se dešavalo u Hitnoj pomoći u toku prethodne noći i jutra, i davaću zdravstvene savete građanima, isto kao i do sada. Neće se stvari mnogo promeniti. Neke kolege bile su jako uznemirene zbog mog odlaska, ali rekla sam im "šta vam je, pa nisam umrla"- uz osmeh kaže Macura.

Navodi da je čula da se za njeno mesto već "otimaju", ali da nije sigurna da će Hitna uopšte imati novog PR-a. Ovu informaciju potvrdio nam je i direktor Hitne pomoći dr Goran Čolaković.

- Sigurno nećemo imati portparola. Ubuduće će načelnik smene u Hitnoj davati informacije putem fiksnog telefona novinarima o dešavanjima u našoj ustanovi. Ako vreme pokaže da nam stvarno treba PR, razmislićemo da ponovo otvorimo to radno mesto - kaže dr Čolaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

31.05.2018 12:43

Hvala Bogu, bilo je krajnje vreme