Da li je moguće? SRBI VRAĆENI SA MAĐARSKE GRANICE ZBOG OVOGA!

Autor: rts.rs, Republika

Vesti

22.05.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, žale se da su vraćeni sa granice iako su imali potvrdu da im je važnost saobraćajne dozvole i tablica produžena, a neki kažu da su im čak skinute tablice. Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Izmenom Pravilnika o registraciji motornih vozila, rok važenja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica produžen je sa sedam na devet godina.

Od prvog januara ove godine, od kada se izmene primenjuju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vlasnicima automobila izdaje papirnu potvrdu na srpskom i engleskom jeziku da se važnost saobraćajne dozvole i tablica produžava.

Međutim, pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, požalili su se na društvenim mrežama da suvraćeni sa granice sa takvom potvrdom ili su im čak skinute tablice. Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading