JUTRO SUNČANO, ALI POPODNE MOGUĆE JAKO NEVREME

Autor:

Vesti

21.05.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne sa periodima sunčanog vremena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od sredine dana mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina, a ponegde se očekuju i obilnije padavine. Vetar slab, u košavskom području i umeren, istočni i jugoistočni. 

Jutarnja temperatura biće od 8 °C do 14 °C, najviša dnevna od 22°C do 27 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i tokom prepodneva sa periodima sunčanog vremena. Po podne i uveče u 

pojedinim delovima grada očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 14 °C, najviša dnevna oko 25 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka će biti promenljivo oblačno sa čestom pojavom pljuskova i grmljavine, naročito u sredu i četvrtak kada će biti intenzivniji, uz moguću kratkotrajnu pojavu grada.


U petak i za dane vikenda u većini mesta biće pretežno sunčano. Po podne će uz lokalni razvoj oblačnosti biti ređe pojave kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, uglavnom u planinskim predelima. 

Temperatura oko i malo iznad prosečnih vrednosti. Krajem perioda, svežije, nestabilno, promenljivo oblačno sa padavinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading