PAPARACO: MILIJARDER GLEDA OGLASE PO BEOGRADSKIM BANDERAMA!

Autor:

Vesti

15.05.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbogatiji čovek u Srbiji Filip Cepter, odnosno Milan Janković, čija imovina se procenjuje na pet milijardi dolara, usred bela dana čita oglase na banderi u centru Beograda!

RepublikaFoto: Republika

Naime, Cepter je u društvu prijatelja šetajući po centru grada, stao kod semafora i zagledao se u zalepljene oglase, što smo mi uspeli i da fotografišemo.

On je bio vidno zainteresovan za ono što se nudi na tržištu rada. Milijarder je možda rešio da menja posao i postane "obični smrtnik".

Podsetimo se kako je Filip Cepter došao do pet milijardi dolara:

Vlasnik "Zepter Internationala", počeo je da se bogati osamdesetih godina 20. veka kada su on i njegova supruga napustili Beograd i otišli u Austriju. Nakon što je dobio otkaz, u Linzu je počeo da prodaje nemačko posuđe AMC.

RepublikaFoto: Republika
Filip Cepter u centru grada

Nakon pola godine Cepter, tada još Milan Janković, postao je jedan od direktora te kompanije. Nakon pet godina u AMC-u, izmislio je poklopac za posuđe i prijavio svoj izum kao Zepter posuđe da bi godinu dana kasnije sa suprugom osnovao kompaniju Zepter International i u nju uložio 20.000 maraka.

Za samo za tri godine Zepteri su zaradili svoj prvi milion i u Italiji 1990. otvorili fabriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading