DOBITNIK PREDOSETIO ŠTA IH ČEKA: "Rekao sam ženi - što se ljutiš, sad ćemo dobiti stan"

Autor: rts.rs

Vesti

29.04.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan na Novom Beogradu dobio je Vukadin Božović iz Šida. Žena je bila ljuta jer nismo dobili automobil, a ja joj rekoh – nemoj da se ljutiš, sad ćemo dobiti stan, govori kroz šalu dobitnik.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Vukadin Božović

Bračni par prosvetara u penziji, Mara i Vukadin Božović, više od 40 godina uplaćuju Loto tikete ali nikada nisu dobijali velike nagrade. U igri "Uzmi račun i pobedi" učestvovali su redovno i zato su u poslednjem kolu očekivali bar neku nagradu.

Međutim, kažu da su posle izvlačenja dobitnika automobila izgubili svaku nadu.

- Žena je kao bila ljuta, jer nismo izvukli ništa. Rekoh joj – nemoj da se ljutiš, sad ćemo dobiti stan. I nekoliko trenutaka, ne znam minut da li je prošao, ili dva, Stojković je izvukao naš koverat - priča dobitnik stana Vukadin Bošković.

Božovići kažu da su poslali ukupno 30 koverata na oba imena i da su ih ispisivali naizmenično.

- Taj trenutak kad sam poznala svoj rukopis i suprugovo ime, mislim, jako sam bila uzbuđena i srećna i sad i ne mogu reći da sam sasvim svesna - kaže supruga Mara Božović.

Usledili su pozivi i čestitke rođaka, prijatelja i bivših učenika, a da podele radost, stigle su i prve komšije.

- Čuli smo i bili smo presrećni, kao da smo mi dobili taj stan i drago mi je što je neko iz Šida i baš što je neko iz prosvete - rekla je komšinica Nadežda Todorović.

Najveća sreća je, kažu Božovići, što sada mogu da pomognu ćerkama koje će dugogodišnji podstanarski život u Beogradu zameniti novim u sopstvenom domu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading