VIKEND I 1. MAJ: Danas nas čeka KOLAPS U SAOBRAĆAJU!

Autor: Tanjug

Vesti

27.04.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putevima u Srbiji danas se u popodnevnim satima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i duže zadržavanje na graničnim prelazima zbog predstojećeg vikenda i prvomajskih praznika, saopštio je jutros AMSS.

RepublikaFoto: Tanjug
Danas se očekuju gužve na putevima

Pored auto-puta koji će biti najopterećeniji, više vozila se očekuje i na putevima koji vode ka mestima na kojima građani vole da provedu prvomajske praznike, a to su jezera, banje i planine.

Biće i onih koji planiraju putovanja svojim vozilima i van zemlje što u pojedinim delovima dana može biti razlog nešto dužih zadržavanja na graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bosnom i Crnom Gorom.

JKP "Parking servis" saopštava da tokom prvomajskih praznika, u utorak i sredu, 1. i 2. maja, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading