NATO ŠIRI MREŽU, TRAŽE LJUDE U SRBIJI

Autor:

Vesti

25.03.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NATO širi svoju mrežu u Srbiji, a sutra ističe rok za prijavu za poziciju savetnika za medije, čija će početna bruto plata biti 1.895 evra!

RepublikaFoto: youtube.com/VSB defense
Foto: Ilustracija

Kancelarija alijanse u srpskoj prestonici sredinom marta raspisala je konkurs za savetnika za medije, koji će, kako se navodi, savetovati šefa predstavništva u vezi s javnom diplomatijom i organizovati medijske događaje, poput intervjua i konferencija za štampu.

Postoji i mogućnost za dodatno napredovanje i veću platu po isteku prvih 12 meseci.

- Za ovu poziciju potrebna je osoba sa univerzitetskim obrazovanjem i najmanje šest godina profesionalnog iskustva u novinarstvu ili u radu sa medijima (štampanim, elektronskim, lokalnim, domaćim i međunarodnim). Uspešan kandidat treba da ima visoko razvijene komunikacijske i interpersonalne veštine, kao i sposobnost analize i predstavljanja informacija na visoko organizovan način - stoji u oglasu NATO.

Uslov je i državljanstvo Srbije ili pravo boravka u našoj zemlji.

- NATO kancelarija za vezu je mali tim, zbog čega su umeće timskog rada i fleksibilnost veoma bitni. Potreban je visok nivo znanja pisanog i govornog engleskog jezika - stoji još u tekstu oglasa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading