OGLASIO SE UJAK MILANA IZ UŽICA: Od usta smo odvajali da bi imao da jede, osramotio je celu porodicu

Autor: Mediji, Republika

Vesti

16.03.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Jevđić, ujak 24-godišnjeg studenta medicine Milana Jevđića, koji je sebe predstavio kao sirotog studenta, bez igde ikoga, iako je svakog meseca od dobrotvora, kako oni tvrde, dobijao najmanje 800 evra, u svojoj ispovesti priznao je da su ga Milanovi postupci mnogo zaboleli.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Jevđić
Milan Jevđić

Njegov ujak, Miloš, iz ariljskog sela, Severovo, šokirao se kada je čuo šta priča sestrić, koji je kod njega odrastao. 

- O njemu nismo ništa znali od 2012. godine. Prvo što smo čuli posle toga je gostovanje u emisiji "Život priča.  Milan nas je osramotio, ispričao je stvari koje su van pameti: da se tetka devet puta preudavala, da nismo brinuli o majci... - priča Miloš za beogradske medije. 

Stvarno je ispao bezobrazan, a mi smo sve njemu dali. Mi smo ga odgajili, od usta smo odvajali da bi imao šta da jede. Želim da zaboravim sve ružno što je ispričao o nama u emisiji - kaže Miloš.

Njemu takođe smeta što je Milan vređao dobrotvore:

- Umesto da se posle svega izvinio, on je nastavio dalje. Došao je na jutarnje gostovanje i smejao se. Najbolje bi bilo da se lepo zahvalio onima koji su mu dali novac, i pomogli da se otškoluje, a ne što je nastavio sa optužbama. ipak, da me sada zove i traži pomoć, opet bih mu pomogao. Dao bih mu i malinjak, ali njega poljoprivredni rad očigledno ne zanima - kaže Jevđićev ujak. 

Vesna Popov, Milanova dobrotvorka iz Austrije koja mu je godinama slala 500 evra mesečno, oglasila se na Fejsbuku javnom porukom: 

Milane, u laži su kratke noge!

Nadamo se da ti je sad jasno sve ono sto smo godinama pokušali da ti objasnimo... rečima i delima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

16.03.2018 14:32

Upropastio nam osecaj za pomoc drugima. Sada cemo misliti da su prevaranti svi koji traze bilo kakvu pomoc.

Odgovori 17 0
TANJA

25.03.2018 18:35

MOGU DA POMOGNEM SAMO 1.BOLESNOM NEMOCNOM DETETU.UZ TO DA MI YE DOSTAVI CELOKUPNA ISTORIJA BOLESTI 2.DOKAZI DA RODITELJI IMAJU MALA PRIMANJA 3.DOKAZ DA SU STAMBENO NEOBEZBEDJENI.PRVO DA SE DOKAZE DA JE POMOC POTREBNA NEMOCNOM BOLESNOM DETETU.