(FOTO) GOSPODI, POMILUJ! Pop se napio na opelu, prevezli ga sa pokojnikom na prikolici

Autor: Republika

Vesti

14.03.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je u neka prošla vremena fotografija o kojoj pišemo stigla do javnosti, stihovi pesme Džeja Ramadanovskog "Jedan, dva" mogli su da budu znatno drugačiji i da se pevaju: "Zaigrali mladi na poselu, a napio popa na opelu"... Ipak, pesma je ostala ista, ali je fotografija sa sahrane u smederevačkom selu Drugovac "eksplodirala" na društvenim mrežama.

I to sa dobrim razlogom!

Naime, na fotografiji koja je objavljena 11. marta, vidi se sveštenik, koji se inače zove Nenad, umesto na čelu tužne povorke nalazi na njenom kraju, tačnije, "mrtav pijan" leži na prikolici pored sanduka sa pokojnikom.

Sveštenik se naime napio na sahrani, pa ga je još dodatno ošamutilo jako martovsku sunce, tako da nije mogao da hoda.

Mešatni nisu mogli da urade ništa drugo, nego da ga stave na prikolicu i povezu ga zajedno sa kovčegom u kome je ležao pokojnik, gde je pop Nenad mirno zaspao.

Za sada nije poznato da li je pop Nenad uspeo da održi opelo.

Inače, meštani su već duže vremena ogorčeni na ovog sveštenika pa venčanja, krštenja i ostale crkvene ceremonije obavljaju u drugim parohijama.

 

- Ljudi, ovo je sramota, sveštenik se napio i nije mogao da ide peške da isprati pokojnika, nego su ga ljudi ubacili u prikolicu i vozili do groblja. On je naravno zaspao kao top, a nogu je podigao na stranicu kao da se sunča - stoji u opisu fotografije koju je na društvenu mrežu "Fejsbuk" podelio revoltirani učesnik povorke.

Iznervirani meštani u komentarima ostavljenim ispod fotografije pijanog popa, navode i da ovaj sveštenik posao često obavlja u alkoholisanom stanju, kao i da je jednom prilikom izgubio kandilo i krst, ali i da je na jednoj sahrani upao u raku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirelaa

14.03.2018 18:16

Hoce li se ovaj dinosaurus od crkve, star dve hiljade godina, konacno reformisati. Tu niko nista nije dirao dva milenijuma. Pa to je leglo nemorala svake vrste. Zato sekte caruju!

Pantelija

14.03.2018 21:44

Moraju piti kad im vladika napravio vinariju i tera ih da kupuju njegovo vino svi će biti alkosi.Kaki.vladika taki popovi!Nikakvi!