MOTIVACIONO PREDAVANJE VANJE GRBIĆA: Kako se postaje šampion!

Autor:

Vesti

14.03.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prepunoj sportskoj hali "Sreska bašta" u Kosjeriću, proslavljeni odbojkaški as, član Kuće slavnih i ambasador Specijalne olimpijade - Vladimir Vanja Grbić, održao je pred više od 400 mališana iz Kosjerića motivaciono predavanje o tome šta znači tim i kako postati šampion.

RepublikaFoto: Promo foto

Posle 21 godine briljantne sportske karijere, Vanja Grbić se posvetio radu sa mladima i kroz motivacione govore i kroz sferu sporta, svojom pričom o karijeri i životnoj filozofiji, u današnjem vremenu, predstavlja pravi primer sportskog heroja i istinskog šampiona za nove generacije.

RepublikaFoto: Promo foto

- Kao sportista znam koliko je važno da proces i rad ne trpe, kako bi se ostvarili vrhunski rezultait, uvek je važno da imate punu podršku starijih i iskusnijih. Bez sponzora i socijalno odgovornih kompanija to bi bilo nemoguće. Upravo zbog tih razloga ja i podržavam napore cementare iz Kosjerića - izjavio je Vladimir Vanja Grbić na svečanoj dodeli sredstava od strane Titan cementare iz Kosjerića lokalnim sportskim klubovima.

RepublikaFoto: Promo foto

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading