PRIPREMITE ZALIHE: Ovi delovi Beograda OD PONEDELJKA bez vode!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.03.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pojedinih radova sutra će Vračar, a od ponedeljka do subote i delovi Čukarice biti bez vode.

RepublikaFoto: pixabay.com
Povremeno bez vode ovi delovi Beograda

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar sutra će 8 do 16 sati bez vode ostati potrošači u Šumatovačkoj ulici (između ulica Svetolika Rankovića i Đerdapske).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica od ponedeljka 12. marta do subote 17. marta.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 06.00 sati osetiće sledeći potrošači: 12/13. marta - u naselju Železnik; 13/14. marta - u naseljima Ostružnica, Umka i Rucka; 14/15. marta - u naseljima Velika Moštanica i Rušanj; 15/16. marta - u naselju Sremčica; 16/17. marta - u naselju Sremčica; U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading