OSVOJITE POKLON ZA VOLJENU: Republika nagrađuje za 8. mart!

Autor:

Vesti

06.03.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta pokloniti svojoj voljenoj za 8. mart? Pitanje koje muči mnoge muškarce ovih dana. Da li će mi nešto pokloniti? Pitanje koje neke žene postavljaju sebi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zbog ovih pitanja portal Republika.rs je odlučio da Vam da ideju i pruži mogućnost da iznenadite svoju voljenu osobu (majku, suprugu, devojku).

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnom konkursu, potrebno je da pošaljete mejl na redakcija@srpskitelegraf.rs, napišete koga i zašto biste voleli da obradujete za 8. mart. Najzanimljivije i najkeativnije odgovore nagradićemo poklonima koji će sigurno obradovati vaše najmilije dame. Konkurs traje do 8. marta do ponoći.

Foto: pixabay.com

Za vas smo pripremili sledeća iznenađenja:

NENADMAŠAN POKLON

Vulkan izdavaštvo i kompanija Beiersdorf pripremili su jedan od novih sjajnih naslova Vulkan izdavaštva + Nivea kremu za hidrataciju!

Akcija traje od 1. marta do 26. marta 2018. godine u svim knjižarama Vulkan širom Srbije. Uz kupovinu knjige na poklon dobijate Nivea kremu.

Naslovi na akciji su:  Žena na prozoru – A. Dž. Fin, Priča se o nama – Kerolin Braun, Reci mi koji si znak – Alesija de Luka.

Obradujte sebe ili drage dame za 8. mart!

Foto: Promo foto

ZA ONE KOJE ŽELE DA BUDU PRIMEĆENE

100% pravljen s ljubavlju, pažnjom i velikom kreativnošću, Ogi nakit će učiniti da gde god da se pojavite, budete zapažene. Kombinacijom stilova i boja, kao i različitih materijala (kristala, peril i privezaka) narukvice koje će vaša voljena dobiti na poklon biće uspomena za ceo život.

Ogi nakit je za vas pripremio komplet narukvica, a celokupnu ponudu možete pogledati na instagram profilu @oginakit ili na Facebook stranici.

Foto: Promo foto

NAKIT ZA SMELIJE

Esel design je pripremio broš Amelie kao i vrlo interesantne minđuše koje će sigurni smo, privlačiti poglede. Interesantna kombinacija boja oplemeniće vašu odevnu kombinaciju.

Sav nakit je izrađen od drveta, laserski sečen, ručno bojen i sklapan sa puno pažnje! Celokupnu ponudu Esel nakita možete pogledati na njihovom instagram profilu @eseldesign ili na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Promo foto

PLANER ZA BOLJU ORGANIZACIJU

Koliko često vam se dešava da upadnete u tuđe planove, da zaboravite neki sastanak ili rođendan? Planovi vam nisu vremenski određeni, ili možda nisu ostvarivi? Rešenje su planeri Smrcha&bo.

Da radiš kraće i efikasnije, da ne zaboraviš nešto bitno, da imaš manje stresa i više vremena za porodicu, prijatelje, zadovoljstva. Da više uživamo, budemo lepši, zadovoljniji i uspešniji. Da planiranje bude zadovoljstvo. Da napravimo velike promene malim koracima.

Foto: Promo foto

Ukoliko niste sigurni kakav planer vam je potreban, možete im se obratiti putem instagram profila ili sajta http://www.smrcha.com, jer u ponudi imaju različite planere prilagođene obavezama i planovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading