SVE ĆE BITI PREKRIVENO LEDOM: Vozači i pešaci, oprez, biće klizavo!

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2018

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će sutra na severu i istoku biti ledeni dani sa temperaturom od -8 do 0 stepeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ledena kiša će ozbiljno otežati odvijanje saobraćaja, pa je neophodan izuzetan oprez

Upozorava se i da će danas u vecini krajeva, a u subotu uglavnom na severu i istoku padati kiša koja će se mestimicno lediti na tlu.

Prema prognozi, sutra će u Srbiji biti pretežno oblacno i toplije sa kisom koja ce se mestimicno lediti na tlu, samo ujutru i pre podne na severu, a u Timockoj Krajini i u visim planinskim predelima tokom dana sa snegom. 

Vetar slab i umeren, u kosavskom podrucju jak, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i olujni, juzni i jugoistocni, uvece na severu u skretanju na severoistocni pravac. Jutarnja temperatura od - 8 do -2 , a najvisa dnevna od -2 na severu i u Timockoj Krajini do 7 stepeni na jugu. 

U Beogradu će sutra biti pretezno oblacno, ujutru sa snegom, tokom dana sa kisom koja ce se u pojedinim delovima grada lediti na tlu. 


Vetar slab i umeren, pre podne povremeno i jak, jugoistocni. Jutarnja temperatura biće od -7 do -5, a najviša dnevna oko nula stepeni.
RepublikaFoto: pixabay.com

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 9. marta, u subotu i nedelju biće umereno do potpuno oblacno mestimicno sa kisom, susnezicom i snegom, kisa ce se u subotu ujutru mestimicno lediti na tlu, uglavnom na severu i istoku. 


U ponedeljak veci deo dana pretezno suncano i toplije, krajem dana novo naoblacenje sa kisom sa jugozapada. U nedelju i ponedeljak u kosavskom podrucju vetrovito sa umerenim i jakim jugoistocnim vetrom. Od utorka promenljivo oblacno i toplije u pojedinim danima sa kisom uglavnom slabog intenziteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading