NOLE ŽICKA 100 EVRA! PA KO NORMALAN BI U TO POVEROVAO Nova prevara na društvenim mrežama, u sve uvučen i Federer!

Autor:

Vesti

14.08.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ćao burazeru, ovde Novak Đoković, zaglavio sam se na aerodromu u Istanbulu...", piše u porucu koji dobijaju građani na Instagramu.

NOLE ŽICKA 100 EVRA! PA KO NORMALAN BI U TO POVEROVAO Nova prevara na društvenim mrežama, u sve uvučen i Federer!

Foto: Tanjug/AP

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava u kojoj korisnici društvenih mreža upozoravaju na novu prevaru. Nepoznata osoba se na ovoj mreži predstavlja kao naš najbolji teniser Novak Đoković i traži 100 evra.

Sa Instagram profila "djoker nole PRAVI" korisnicima ove mreže je stigla poruka od osobe koja se predstavlja kao Novak Đoković!

Foto: Instagram/serbia_livebeograd/printscreen

 

- Ćao burazeru, ovde Novak Đoković, zaglavio sam se na aerodromu u Istanbulu. Izgubio sam novčanik, je l’ možeš da mi pošalješ 100 evra? I Federer je ovde pored mene. Ćao, ovde Federer je l’ možeš da nam pomogneš - piše u poruci.

Korisnici ove mreže želeli su da upozore na ovu novu prevaru te su okačili ove poruke kao upozorenje građanima.

- Pozdrav ljudi, izgleda da je ovo neka prevara, neka obrate ljudi pažnju. Ako je još neko dobijao ovakvu poruku neka mi se javi - piše u objavi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading