U TOKU SU PRIJAVE ZA PRVI NIS HAKATON - "Hakovanje benzinske stanice"

Autor:

Vesti

20.02.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS će od 02. do 04. marta 2018. godine, u saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, organizovati prvi NIS hakaton. Tema i zadatak za učesnike događaja biće "Hakovanje benzinske stanice", dok će nagradni fond za tri najbolja rešenja iznositi ukupno 5 000 evra. NIS hakaton će se održati u centru za inovacije Playground na adresi Kralja Milana 10, a rok za prijave je 25. februar.

Foto: Promo foto

Koncept hakatona podrazumeva pronalaženje najboljeg rešenja na zadatu temu, a u ovom slučaju takmičari će biti inspirisani da razmišljaju u kom pravcu se može razvijati koncept benzinskih stanica primenom najnovijih tehnologija, na način koji će stanice  učiniti savremenim. Ovo je prilika da timovi, koji se sastoje od po četvoro učesnika, kreiraju inovativno softversko rešenje i pokažu znanja i veštine iz oblasti IT-a i dizajna uz biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovore na postavljeni izazov.  

Tokom hakatona, na raspolaganju su vrhunski mentori iz oblasti programiranja, marketinga, biznisa i pripreme za javni nastup. Na timovima ostaje da budu kreativni i da na postavljeni izazov pokušavaju da odgovore kroz inovativan pristup koristeći tehnologiju. Pored novčanih nagrada, za najbolje rešenje, postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni rešenja.

Kao inovativna kompanija, koja želi svojim potrošačima da pruži najbolju i najsavremeniju uslugu, NIS na ovaj način nastoji da otkrije najnovije tendencije u oblasti uslužnih delatnosti na svojim benzinskim stanicama.  

Ovaj hakaton je jedan od prvih koraka saradnje kompanije NIS i ICT Hub-a koji za cilj ima otvaranje NIS-a ka startap zajednici i približavanje tehnološkim startapima. NIS je obezbedio nagradni fond, mentorsku podršku stručnjaka iz oblasti IT -a, marketinga i biznisa, kao i uslove za rad - hranu, piće, inspirativan prostor, brz internet i prostor za odmor. 

Svi zainteresovani za učešće u NIS hakatonu mogu se prijaviti na stranici: hackathon.icthub.rs 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading