Danas se toplo obucite: SNEG I VETAR u kombinaciji!

Autor: Tanjug

Vesti

20.02.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vise padavina očekuje se na severu i istoku, kao i u planinskim predelima gde će doći do formiranja, odnosno do daljeg povećanja visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti umeren i jak, u južnom Banatu i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, jugoistočni. Jutarnja temperatura od minus 1 C do 2 C, a najviša dnevna od 1 C do 6 C.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom i susnežicom. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 0 C, a najviša dnevna oko 3 C. 


Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu i četvrtak oblačno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom i temperaturom oko prosečnih vrednosti. 
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Više padavina očekuje se u planinskim predelima i na istoku gde će doći do daljeg povećanja visine snežnog pokrivača. 


Vetar umeren i jak istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine. U petak i subotu biće uglavnom suvo, a zatim do kraja perioda osetno hladnije, sa jakim severnim vetrom i snegom mestimično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading