DANAS 3 GODIŠNJA DOBA! Za Meteoropate UŽASAN DAN sa ovim tegobama!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.02.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ujutro slab mraz, mestimično uz maglu ili nisku oblačnost koja će se ponegde na severu i duž rečnih tokova zadržati duže tokom dana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ujutru će biti mraz, popodne sunčano uveče kiša

Po podne u većem delu sa sunčanim intervalima. Uveče će na severu i zapadu, a u toku noći i u centralnim krajevima zemlje, doći do naoblačenja, mestimično sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, na istoku severozapadni. Najniža temperatura od minus 4 do 1 stepen, najviša dnevna od 6 do 11 stepeni.

U Beogradu jutro i delom pre podne biti pretežno oblačno, uz postepeno smanjenje oblačnosti, po podne sa sunčanim intervalima. Uveče nablačenje, u toku noći s kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 0 stepeni, najviša dnevna oko 8 stepeni.

Kako je saopštio RHMZ biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj na osobe sa cerebrovaskularnim oboljenjima i reumatičare. Bolovi u mišićima i kostima, nervoza i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading