UDARNA VEST O KOSTI! Dečak ubica nije bio izložen vršnjačkom nasilju!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović nije trpeo vršnjačko nasilje u O.Š. "Vladislav Ribnikar".

UDARNA VEST O KOSTI! Dečak ubica nije bio izložen vršnjačkom nasilju!

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Nakon obavljenog vanrednog inspekcijskog nadzora u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", potvrđena su saznanja Centra za socijalni rad, Ministarstva prosvete i Ministarstva za brigu o porodici, da u ovoj školi nije bilo vršnjačkog nasilja u odnosu na maloletnog Kostu Kecmanovića, saopšteno je iz Vlade Srbije.

"Upravo zato molimo sve medije da se prema ovoj informaciji odnose sa dužnom pažnjom i da ne objavljuju neproverene i nepotvrđene informacije, jer se time nastavlja proces traumatizacije dece i roditelja", navodi se u saopštenju. 

U saopštenju se navodi i da će škola Vladislav Ribnikar ostati škola. Ona će biti rekonstruisana i tokom procesa rekonstrukcije, biće izgrađen memorijalni deo u znak sećanja na decu i školskog čuvara, koji su svakoga dana u toj školi pokazivali izuzetnost.  

Vlada se roditeljima, nastavnicima i svim zaposlenima u obrazovnom sistemu zahvalila na razumevanju i podršci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
lela

01.06.2023 17:22

to smo i ocekivali...geni su cudo

istrage

01.06.2023 18:25

Sada je jasno da dečak očigledno nije imao slobodnog vremena. Jasno je i zašto je imao tako malo prijatelja. Kosta voli što mu je sestra sa majkom, pa je bilo ozbiljnih problema sa ocem! Uopšte, iz celog slučaja o Kostinom ocu može se mnogo zaključiti. Dečak nije smeo da bude dete zbog idealizma njegovih roditelja, što je i potvrđeno, jer psiholozi procenjuju da psihički ima oko 20 godina. Prema izveštajima, izgleda da ga nisu maltretirali u školi, ali šta se dogodilo van škole? Postoje zvanične izjave dece na vestima da su ga maltretirali van škole! Prosto ne mogu da izbacim ovu listu imena dece iz glave! Šta je posebno kod ove dece? Šta se desilo van škole? Dete ne može zauvek da izdrži pritisak koji su roditelji vršili na Kostu. Možda je bio ljubomoran na drugu decu jer su oni imali slobodnog vremena, a on nije. Možda su ga deca maltretirala jer nije imao slobodnog vremena? Nadamo se da će to biti prosleđeno tamo. Od ceo ovaj slučaj samo te boli srce!