ZLATNI EFFIE ČEKA SVOG VLASNIKA: Kreće trka za najbolje marketinške kampanje

Autor:

Vesti

06.02.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijavljivane za Effie nagradu počinje 15. februara, kada će oglašivači i agencije moći da prijave svoje prošlogodišnje kampanje za ovo prestižno priznanje.

Foto: Promo foto

Drugu godinu zaredom IAA Srbija (International Advertising Association – Serbian Chapter) organizuje Effie Festival u Srbiji. Ove godine festival će trajati od januara do juna, a na raspolaganju su ukupno 22 takmičarske kategorije: proizvodi i usluge (8) i specijalne (14), u obzir dolaze marketinške aktivnosti koje su sprovedene u periodu 1. januara do 31. decembra 2017. godine.

U žiriju za dodelu Effie priznanja našli su se neki od najistaknutijih marketinških stručnjaka, predsednik žirija je profesor Srđan Bogosavljević  iz kompanije Ipsos Adrija ,  potpredsednica je Jelena Šarenac iz kompanije Henkel.

Foto: Promo foto

Organizacioni odbor rukovodi celokupnim Effie programom i nadgleda sve njegove segmente od prijavljivanja radova, edukacije, organizacije svečane ceremonije i drugih delatnosti.

Organizator očekuju da će i ove godine vladati veliko interesovanje za Effie takmičenje, posebno ako se ima u vidu da je povećan broj takmičarskih kategorija.

- Obzirom da smo prve godine imali veoma kvalitetne prijave, očekujem da ćemo ove godine dodeliti zlato, jer svi imamo više znanja i iskustva u takmičenju. Novina u odnosu na prethodnu godinu su pojedine kategorije, ali i proširenje žirija, što će biti realizovano u skladu sa smernicama Effie Worldwide. Prošle godine od  ukupno 44 prijavljena rada, osam je nagrađeno sa dva srebra i šest bronzanih trofeja - kaže Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA.

Foto: Promo foto

Festival Effie Awards prvi put je organizovan u Srbiji prošle godine. Ovim takmičenjem Srbija se priključila kao 44. zemlja u kojoj se Effie organizuje. Effie nagrade su globalno poznate među oglašivačima i agencijama kao nagrade koje ističu efektivnost komunikacija, odnosno one koje prepoznaju sve oblike komuniciranja koji doprinose uspehu brendova.

Prošle godine Effi nagradom su nagrađeni projekti za: Vip Mobile, Grand Black’n’Easy, Grand kafu Gold, Schweppes, Rosu, Mini Mini plazmu, UniCredit i Raiffeisen banku.

Više  informacija na sajtu effie.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading