"NEMA HAJKE, VEĆ JE SKROZZA OSTRAŠĆENA"

Autor:

Vesti

01.02.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uređivački kolegijum TV Pink reagovao je povodom akcije "Probudi REM", čiji organizatori tvrde da je novinarka Vremena Tamara Skrozza žrtva medijske hajke ove televizije. U saopštenju kolegijuma Pinka stoji:

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Tamara Skrozza

Povodom akcije "Probudi REM", da se podrži novinarka Vremena, Tamara Skrozza, koja se nakon priloga o njenom profesionalnom radu u udruženju Crta, lažno predstavlja kao žrtva nekakve medijske hajke od strane naše televizije, kolegijum TV Pink dužan je istine radi da saopšti da je povod za skretanje pažnje na Skrozzin rad bila njena aktivnost u okviru Crte, organizacije čiji je posao da objektivno i nepristrasno posmatra izborne aktivnosti, uključujuci i medijske.

Njen novinarski angažman, njeni tekstovi u Miškovićevom Vremenu i njena propagandna aktivnost u tim novinama nisu predmet ničije pažnje. Prilog o njenom radu u Crti emitovao se jedan dan i netačno je da se radi o kampanji koja je trajala danima. Smatramo da je legitimno pitanje javnosti da li neko sa tako izraženom političkom orijentacijom i otvorenom mržnjom može da bude predstavljen u javnosti kao objektivni posmatrač izbora? Posle ovakvih istupa u javnosti sasvim je legitimno očekivati da se Tamara Skrozza povuče iz bilo kakvog posmatračkog posla u izbornim aktivnostima, a da svoj politički i rad u Miškovićevom Vremenu nastavi kao i do sada. Gledaoci su mogli sami da procene da li Tamara Skrozza može objektivno da predstavlja javnosti tok izbornog procesa i analize medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading