PRILIKA ZA PROMOCIJU SRBIJE: TOB učestvuje sa sajmu turizma u Turskoj

Autor: Republika

Vesti

24.01.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistička organizacija Beograda će od 25. do 28. januara predstaviti turističku ponudu naše prestonice na najznačajnijem sajmu turizma u Turskoj, EMITT 2018.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Organizator zajedničkog nastupa na turskom tržištu je Turistička organizacija Beograda, koja već sedmu godinu za redom promoviše ponudu našeg grada turistima iz Turske.

Na štandu veličine 64 m2 ponudu će predstaviti i Nacionalna Turistička organizacija Srbije, TO Vojvodine, Novog Pazara, Republike Srpske, agencije Omniturs, Balkan Holidays, Big Blue, Mujen Lux, PCSTUR, Dora, i beogradski hoteli Crown Plaza, Holiday Inn, Square Nine, Prag, President, Zlatnik, Theater Belgrade, Heritage i MK Resort.

 
Posetioci sajma će na našem štandu moći da se informišu o različitim segmentima turističke ponude Beograda i Srbije, mogućnostima za putovanja, smeštajnim kapacitetima, turističkim programima.
 

Turisti iz Turske su na prvom mestu po broju dolazaka stranih gostiju u Beogradu.

Prema poslednjim statističkim podacima, ukupno 79.061 Turaka je posetilo naš grad u prvih jedanaest meseci prošle godine što je za 20% više u odnosu na isti period u godini koja je prethodila.

Kontinuitet u porastu broja turskih gostiju u Beogradu poslednjih godina čini ovo turističko tržište izuzetno značajnim za turizam Beograda.

 
O značaju učešća na sajmu EMITT govori i najavljena poseta konzula Republike Srbije u Istanbulu, Sandre Vojinović našem štandu, ministra turizma Turske i drugih visokih zvaničnika.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading