PROMENLJIVI UTORAK: Današnja temperatura u plusu, ali krajem dana iznenađenje!

Autor: Tanjug

Vesti

23.01.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će jutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa snegom, a u severozapadnim krajevima i kišom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Danas temperatura u plusu

Padavine će biti sporadične i slabog intenziteta. Vetar slab, južnih smerova u skretanju na severni, a jutarnja temperatura od -8 do 0 stepeni, a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i veći deo dana suvo uz mogućnost kratkotrajnog snega ili susnežice. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće -2, a najviša dnevna 2 stepena.

Prognoza za celu nedelju

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. januara, narednih dana u jutarnjim satima slab i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama reka magla, koja ce se ponegde zadržati i duže tokom dana, izuzev u kosavskom području gde ce od četvrtka do nedelje duvati umeren i jak jugoistočni vetar.

U sredu u većini krajeva zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana, a zatim malo i umereno oblačno, bez padavina, sa dnevnom temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading