MRTAV 'LADAN' ŠTITI PACIJENTE U DOMU ZDRAVLJA!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

18.01.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dom zdravlja u Velikoj Plani pacijentima koji nisu zadovoljni uslugom nude mogućnost da se obrate zaštitniku pacijanata Radoslavu Timotijeviću, ali na groblju.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

Reč je o diplomiranom pravniku koji je mrtav već tri godine, prenosi portal Podunavlje info.

Naime, na oglasnoj tabli u tom Domu zdravlja navodi se da su za tu ustanovu zaštitnici prava pacijenata Tijana Rajić i Radoslav Timotijević, čovek koji je poginuo pre tri godine u nesreći prilikom seče šume.

Na oglasnoj tabli, međutim, i dalje se navodi da nezadovoljni pacijenti mogu da mu se obrate svakog radnog dana u zgradi opštine, od 8 do 14 časova. 

- Prava istina je da mogu da ga nađu samo na seoskom groblju u Markovcu. Ne samo radnim danima, već i nedeljom i državnim praznicima. U svako doba dana i noći - piše taj portal, pozivajući se na "Srbija danas". 

Iako je od njegove smrti prošlo toliko vremena, obaveštenje u kojem je naveden kao "zaštitnik prava pacijenata" još nije uklonjeno sa svih oglasnih tabli Doma zdravlja u Velikoj Plani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading