UHVAĆENI NA DELU: ĐILAS I DRAGOJEVIĆ DOGOVARAJU SARADNJU

Autor:

Vesti

17.01.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i Srđan Dragojević dogovaraju saradnju! Iako ovo zvuči kao suva naučna fantastika, s obzirom na to da je poznati režiser donedavno bivšeg gradonačelnika nazivao tajkunom, homofobom i kulturofobom koji je bukvalno izvršio genocid nad kulturom Beograda, Đilas je pokazao da je u borbi za svaki glas spreman da proguta i najgore uvrede.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Srđan Dragojević (levo) i Dragan Đilas u razradi izborne taktike

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je tako dvojicu do skoro zakletih neprijatelja kako u restoranu Grafičar pokušavaju da sklope dogovor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

U krajnje živahnom razgovoru, Đilas je bez ikakvog ustezanja vrbovao Dragojevića da mu da podršku i bude deo njegove izborne liste na nastupajućim beogradskim izborima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Režiser je, pak, ponudu bez ustezanja prihvatio, iako je do pre samo nekoliko meseci javno obećavao da će u slučaju da Janković i Jeremić podrže Đilasa, okrenuti leđa ovako ujedinjenoj opoziciji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Za stolom se pričalo o još nekoliko tema, a detalje razgovora saznajte u izdanju Srpskog telegrafa za sutra, sredu 18. januar...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

18.01.2018 03:49

Sve ovo je cista laz.