Ministarka naložila - vanredna inspekcija na Ibarskoj

Autor: Agencije

Vesti

12.01.2018

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički inspektori za državne puteve obišli su u vanrednom nadzoru Ibarsku magistralu (državni put I B reda 22) kod Ljiga, kako bi proverili stanje saobraćajne signalizacije na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Inspektori su naložili kineskoj kompaniji "Šandong haj-spid grupi", da organizuje stalna dežurstva radi uklanjanja blata, koje mehanizacija i kamioni sa gradilišta na Koridoru 11 kod tunela Brančić nanose na put, saopštilo je resorno ministarstvo.

Naložili su i da se redovno održavaju i pojačaju privemeni saobraćajni znaci, koji upozoravaju vozače na blizinu gradilišta, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture.

Inspektori su kontrolisali i horizontalnu i vertikalnu saobraćajnu signalizaciju na Ibarskoj magistrali od Ljiga do Užica. 

Naložili su Putevima Srbije da pojačaju održavanje signalizacije na celoj trasi ove saobraćajnice, u cilju veće bezbednosti učesnika u saobraćaju. 

Sve to je urađeno po nalogu ministarke građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, dodaje se u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading