(VIDEO) SKANDAL NA RTS, MEMEDOVIĆ POMOGAO TAKMIČARU?! Pogledajte snimak o kojem priča cela Srbija

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

09.01.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je emitovana epizoda popularnog kviza "Potera",a takmičari su se svojim znanjem izborili za sumu od skoro 800 hiljada dinara.

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Madzgaljevic
Voditelj suptilno sugerisao takmičaru tačan odgovor?! Kviz Potera

Kada je jedan od njih prišao velikom "stolu" gde stoje učesnici koji odgovaraju na pitanja, suočio se sa jednim prilično težim.

"Ko je jedini do sada postao član rok and rol kuće slavnih tri puta? Erik Klepton, Igi Pop ili Majkl Džekson?", glasili su ponuđeni odgovori.

Takmičar Aleksandar je razmišljao duže od pet sekundi koliko je predviđeno za odgovor.

Snimak iz emisije koji je osvanuo na Jutjubu pokazuje da je Aleksandar naslonio ruku na jedan od tastera, a čini se da je Jovan Memedović bacio pogled na njegov odgovor i klimnuo glavom.

Kako neki tvrde, Jovan je pomogao takmičaru tokom odgovora. Kada je učesnik takmičar želeo da odgovori, mnogima se učinilo da je Jovan klimnuo glavom i time potvrdio odluku takmičara pre nego što je stisnuo dugme.

Memedović tvrdi da ne zna ništa o skandalu koje je trenutno tema broj jedan!

- Ja sam trenutno u inostranstvu i vraćam se za sedam dana. Zaista ne znam ništa o tome. Ne mogu da komentarišem, molim vas - rekao je Jovan za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading