(FOTO) ČIKO, ČIKO, OVO JE MOJ AUTOBUS! Četvrti rođendan devojčice rođene na liniji 403

Autor:

Vesti

05.01.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaš li ti da je ovaj autobus moj, ovim rečima mala Mila Vladisavljević (4) dočekuje kontrolore u javnom prevozu. Kada je 2014. iznenadila putnike u autobusu na liniji 403, u kome se rodila 1. januara, Mila je mesec dana bila zvezda koja je punila novinske stupce. Utrkivali su se da se slikaju s njom, ali danas je se retko ko seti.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sreća: Porodica Vladisavljević

Reporteri Srpskog telegrafa rešili su da obraduju Milu i njenu porodicu i posete ih u porodičnom domu u Zucama. Troje malih Vladisavljevića, Mila, Milan (9) i Milica (11), kao zapete puške čekali su na kućnom pragu.

- Vidi, Milice, Barbika i mikrofon da pevamo, tata će da svira, a ova torbica mi baš treba za školu - radovala se Mila paketićima "Pertini toys".

Njenu stariju sestru je najviše zanimao set za ulepšavanje, a Milan, kao i svaki dečak, obradovao se lopti.

Slatkiše koje su dobili od "Bambija", složili su se, podeliće.

Pored autobusa, Mili je omiljeno prevozno sredstvo bicikl, koji joj je zasad neostvarena rođendanska želja

Roditelji Maša i Nikola nisu krili zadovoljstvo što smo ih se setili jer sa 24.000 dinara, kolika su im primanja, teško mogu deci da priušte novogodišnje paketiće.

- Oni znaju koliko možemo i nisu bahati. Za Milin rođendan napravićemo tortu, okupiti porodicu. Kada se rodila, nema ko nije dolazio, obećavali su kule i gradove. Rekli su da će Mila dobiti doživotnu kartu za GSP, a onda su Maši dali besplatnu kartu na godinu dana. Ali Mila ima spreman odgovor kad uđe kontrola: "Ovo je moj autobus" - u šali priča otac Nikola.

Kako ističe, pored autobusa, omiljeno prevozno sredstvo joj je bicikl, koji joj je zasad neostvarena rođendanska želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading