ŠOKIRANI PUTINICI NAŠLI KRVAVO DETE: Vozio se od Beograda do Zagreba držeći se za osovinu autobusa

Autor: slobodnadalmacija.hr

Vesti

27.12.2017

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak imigrant star otprilike 12 ili 13 godina krijući se zavukao se ispod autobusa Čazmatransa u Beogradu i držeći se rukama i nogama za osovinu, vozio se punih pet sati. Otkriven je kad su putnici čuli lupanje u blizini Ivanić-Grada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vozač autobusa nije primetio dečaka sve do Zagreba/Foto: Ilustracija

Putnici u autobusu Čazmatransa koji su putovali iz Beograda za Zagreb začuli su jako lupanje kada je njihov autobus bio već nadomak Ivanić-Grada.

- Najpre slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk, zaustavili smo autobus - ispričao je Anđelko Nežić, jedan od putnika, za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je autobus stao, ispod njega je ispuzao dečak od nekih 12 ili 13 godina, sav čađav i krvavih ruku.

- Mali je sav prljav izašao između dela za točkove. Teturao se, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav do bola, kao da mu je neko ugljenom namazao lice. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta. Dečak je jako mršav, nema ga se šta videti. Ja i još par ljudi smo otišli na benzinsku pumpu i uzeli smo mu nešto da jede i pije. Malecki se skoro od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa, ne znam kako je izdržao - ispričao je Nežić.

Događaj su potvrdili i iz Čazmatransa, dodajući da im ovo nije prvi slučaj. Slično im se, naime, dogodilo nedavno na liniji između Podgorice i Dubrovnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading