ShopperAlati.rs dostupna kupovina sa unapređenom opcijom odloženog plaćanja: Majstorski i baštenski alati

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija ShopperAlati startovala novu poslovnu politiku beskamatnog odloženog plaćanja

ShopperAlati.rs dostupna kupovina sa unapređenom opcijom odloženog plaćanja: Majstorski i baštenski alati

Foto: Promo foto

Bez obzira da li alat i opremu koristite kao profesionalni majstor ili ste zaljubljenik u alate, ili možda posedujete dvorište, vikendicu i uživate u baštenskim poslovima, bez pravih alata ne može se do dobrog učinka. 

ShopperAlati kao jedan od vodećih online distributera najznačajnijih svetskih proizvođača kao što su Bosch, Makita, Einhell, Metabo teži da svojim kupcima, pored raznovrsnog asortimana, omogući i najbolje uslove kupovine.

Pre kupovine konkretnog uređaja, preporučljivo je informisati se dodatno, saznajte preporuke iskusnih majstora. Predlažemo nekoliko korisnih saveta klikom na korisni saveti

Za majstore profesionalce i hobi majstore, za sve one koji se bave raznim popravkama ili obradom drveta i  metala važi pravilo 8 osnovnih neophodnih alata i mašina. U navedenu grupu spadaju: akumulatorske bušilice, električne brusilice, glodalice, ubodne i recipro testere, cirkulari za drvo, tocila i oštrači, mašine za pločice i laserski nivelatori.

Svim korisnica platnih kartica Intesa Banke dostupna je opcija kupovine na 12 mesečnih rata bez kamate.

Republika

Foto: Promo foto

 

Kada su u pitanju penzioneri, kompanija ShopperAlati, kao potpisnik ugovora sa PIO Fondom Srbije, omogućava beskamatno finansiranje na period od 12 mesečnih rata.

Republika

Foto: Promo foto

 

Ukoliko ste imali u vidu nabavku ili obnavljanje svog baštenskog alata dostupni su svi segmenti kao što su najkvalitetniji trimeri za travu, hidroforske i baštenske pumpe, kosilice za travu, duvači usisivači lišća za dvorište,  a takođe i motorni čistači za sneg, kvalitetne motorne testere, makaze za orezivanje, ručne testere, perači pod pritiskom, hidrofori sa bocom za domaćinstvo, baštenske freze i motokultivatori itd.

Događaji koji su obeležili prethodni period doveli su do poremećaja u proizvodnji i logistici na globalnom nivou, što je na kraju rezultiralo opštim rastom cena u svim segmentima. U narednom periodu jedan od značajnih faktora očuvanja standarda biće, svakako, mogućnost beskamatne kupovine na više mesečnih rata. Imajući u vidu nastale okolnosti definisana je nova poslovna politika odloženog plaćanja. Upoznajte nove mogućnosti klikom na Shopper Alati

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading