EMS donirao Tiršovoj tri miliona dinara

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.12.2017

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Akcionarskog društva Elektromreža Srbije Jelena Matejić uručila je danas prof. dr Zoranu Radojičiću, direktoru Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, donaciju u iznosu od tri miliona dinara. EMS je saopštio da je ta donacija namenjena Odeljenju neonatologije u toj klinici.

RepublikaFoto: Tanjug
Ona je kazala da je EMS kompanija koja dobro posluje, ostvaruje prihode i srećni smo što smo u mogućnosti da pomognemo

- Verujemo da će naša donacija pomoći poboljšanju uslova u ovoj zdravstvenoj ustanovi, posebno jer znamo da će se od doniranog novca kupiti inkubator i tri monitora za praćenje vitalnih funkcija beba - navela Matejić.

Ona je kazala da je EMS kompanija koja dobro posluje, ostvaruje prihode i srećni smo što smo u mogućnosti da pomognemo. 

- Želimo da motivišemo i druge kompanije da pomognu i da pruže svoj doprinos kako bi deca koja se ovde leče imala još bolje uslove. Znamo da su svi zdravstveni radnici ove ustanove veoma motivisani i posvećeni, a mi smo srećni ako smo u mogućnosti da im makar malo olakšamo posao - rekla je Matejić.

Profesor Radojičić zahvalio je Elektromreži Srbije na donaciji koja je, kako je naglasio, u kratkom vremenskom roku realizovana. 

- Tender je u toku i mi se nadamo da ćemo u vrlo kratkom roku uspeti da nabavimo inkubator i monitore za koje smo dobili donaciju. Nama je vrsta pomoći dragocena i u velikoj meri će doprineti bol?im uslovima lečenja u našoj ustanovi - naveo je dr Radojičić. 

Elektromreža Srbije je društveno odgovorno preduzeće koje se fokusira na pomoć deci, bolesnima i socijalno ugroženima. EMS je i prethodnih godina izdvajao značajna sredstva za humanitarne aktivnosti i izlazio u susret onima kojima je pomoć najpotrebnija, i ta praksa će se svakako nastaviti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading