"Skijališta Srbije" spremna za novu sezonu: Duplirana prodaja ski-karata

Autor:

Vesti

21.11.2017

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ostalo je još malo vremena do početka skijanja, a ljubitelje zimskih sportova očekuje još jedna odlična sezona. Na Kopaoniku će ove sezone skijaši imati još jednu stazu za noćno skijanje na Karaman grebenu, kao i proširenje osvetljenja na bobu na šinama. S obzirom na to da je staza Gvozdac produžena, ove sezone smo proširili i sistem za veštačko osnežavanje na ovoj lokaciji. Do ski-openinga, koji je ove godine na Kopaoniku planiran od 7. do 10. decembra, ostalo je još dvadesetak dana, a nakon Kopaonika, otvara se sezona na Staroj planini od 14. do 17. decembra, a zatim sledi i Tornik od 21. do 24. decembra. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, ski-centri biće pušteni u rad i pre zvaničnog termina", kaže v. d. direktora "Skijališta Srbije" Dejan Ćika.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dejan Ćika, v. d. direktora "Skijališta Srbije"

- Pretprodaja ski-karata je počela 1. novembra i za prvih nedelju dana broj prodatih ski-karata je za 50 odsto veći u odnosu na prethodnu godinu - kaže Ćika.

Tokom prethodne sezone "Skijališta Srbije" oborila su sve rekorde i što se tiče broja skijaša i što se tiče poslovnih rezultata. Skijaška sezona je trajala gotovo pet meseci i za to vreme prodato je oko 260.000 ski-karata, što je za 26 odsto više nego prethodne sezone.

- "Skijališta Srbije" iz godine u godinu intenzivno rade na unapređenju ski-centara. To se pre svega radi zbog kvalitetnog i bezbednog skijanja, ali i zbog ugodnosti za sve naše goste. Pored već poznatih sadržaja poput boba na šinama, ziplajna i tjubinga, kojie su zimsko-letnji sadržaji, zatim planinskog biciklizma i staza za mountain cart, ove sezone smo na Kopaoniku otvorili avantura park, postavili teretane na otvorenom na Kopaoniku i Staroj planini, veštačku stenu za penjanje na Torniku i dečju kulu sa toboganom na Staroj planini. Sve staze su prilagođene kako za skijaše tako i za bordere - dodaje Dejan Ćika.

 

 

POTPIS ZA FOTO

Dejan Ćike, v. d. direktora "Skijališta Srbije"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading