OSVOJITE 100 EVRA! Ne zaboravite - u toku je nagradni konkurs Srpskog telegrafa i Republike, OVO SU DETALJI

Autor: Republika

Vesti

06.10.2020

08:47 >> 08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcije portala Republika i Srpskog telegrafa pokreću akciju kakva nije viđena na medijskoj sceni u Srbiji!

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Svim čitaocima našeg portala i onima koji će to tek postati omogućili smo da zarade 100 evra mesečno i to uz neverovatno jednostavnu proceduru!

Zadesili ste se na mestu strašne saobraćajne nesreće i sve ste snimili telefonom, ali snimak niste imali kome da prosledite?! 

“Uhvatili” ste poznatu ličnost u neobičnom izdanju?!

Snimili ste NLO ali nema onih koji bi vam u to poverovali?! Zabeležili ste ste prirodnu katastrofu, ali je vaš snimak videlo malo ljudi na društvenim mrežama?!

Imate neobičan, bizaran, smešan, intrigantan, misteriozan, ozbiljan, dramatičan ili naprosto imate snimak za koje verujete da bi i drugi trebalo da ga vide?! 

Sada imate kome da ga pošaljete kako bi ga videla i milionska publika, a da pritom i zaradite! 

Znamo, zagolicali smo vam maštu, a brk vam se zagonetno smeši.

Zato, da pređemo na tehnikalije.

Kako biste učestovali u nagradnoj igri sve što treba da uradite je da nam pošaljete snimak na mejl adresu redakcija@republika.rs uz opis “Nagradna igra - Pošalji video i Bog te video”.

Takođe, potrebno je da nam pošaljete i vaše ime i prezime, kao i mesto iz koga dolazite i telefon na koji možemo da vas kontaktiramo u slučaju da baš vi osvojite novac.

Od snimaka za koje redakcija proceni da su vredni objaljvilanja napravićemo posebne vesti, a pobednika ćemo odlučiti na osnovu broja pregleda te vesti za sedam dana od dana objavljivanja za taj mesec.

Nakon toga ćemo vas kontaktirati i dodeliti novac.

Svima želimo mnogo uspeha.

ČITAĆEMO SE JOŠ!

P.S. Sa objavljivanjem posebnih vesti nastalih na osnovu vaših snimaka počećemo od 1. oktobra, od kada nagradna igra zvanično i počinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading