NEMA VIŠE OPASNOSTI ZA BEOLOGLAVE SUPOVE! Direktorat civilnog vazduhoplovstva brani letove helikoptera iznad Uvca!

Autor:

Vesti

11.08.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su privatni helikopreri nadletali Specijalni rezervat prirode "Uvac" i ugrožavali retku vrstu prica - beloglave supove, Direktorat civilnog vazduhoplovstva odmah je reagovao i preduzeo sve mere kako bi sprečio neodgovorno ponašanje pojedinaca.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Beloglavi sup

U skladu sa novonastalom situacijom u vezi ugrožavanja zaštićenih životinjskih vrsta, Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije dao je predlog da se 14.08.2010. godine održi sastanak sa nadležnim organima, na kojem će se razmotriti aspekti uspostavljanja uslovno zabranjene zone iznad rejona Specijalnog rezervata prirode “Uvac”, navodi se u saopštenju Direktorata.

Na sastanak su pozvani predstavnici Ministarstva odbrane Republike Srbije, Ministrarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading