DAJTE NAJBOLJI NASLOV za film o Palmi karatisti i OSVOJITE NAGRADU!

Autor:

Vesti

18.10.2017

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro znate kako prolaze oni koji dobiju nagradu u Jagodini kod Dragana Markovića - Palma s njima "počisti pod" očas posla! Šalu na stranu, Palma je nagradio mlade karatiste, pokazao malo pritom i svoje borilačko umeće, a sve je to zabeleženo i budnim okom kamere. Portal Republika.rs i Srpski telegraf vas zato pozivaju da pogledate video Palmine borbe s karatistima i date za njega naslov za koji mislite da je najbolji, a mi ćemo troje čitalaca koji daju najzanimljivije naslove, po oceni redakcije, obradovati vrednim poklonima!

Vaše naslove odmah možete da šaljete na mail adresu: redakcija@republika.rs, a uz predlog napišite i svoje ime i prezime i broj telefona, kako bismo vas kontaktirali u slučaju da dobijete poklon. Predloge za naslov možete da šaljete do četvrtka, 19. oktobra, u 15 časova.

Sve je prepušteno vašoj mašti - na primer, ako vam se svideo film "Valter brani Sarajevo", a vi možete za ovaj video da kažete "Palma brani Jagodinu" - pri čemu uopšte ne morate da se držite nekih već poznatih naslova, već možete i sami da izbriljirate :)

Čitaoci čije naslove odaberemo moći će da podignu nagrade u Beogradu, u redakciji dnevne novine Srpski telegraf, Trg Nikole Pašića 7/II, gde ćemo uz druženje i fotografisanje podeliti poklone.

ŠTA OČEKUJE NAJBOLJE?
1. nagrada - Paket proizvoda Perutnina Ptuj
2. nagrada - Ruska carska čaga, preparat za jačanje imuniteta
3. nagrada - Knjiga "Pod budnim okom", autor Bari Ajzler, Vulkan izdavaštvo

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading