DANAS POČINJE TOTALNI POTOP SRBIJE: Na snazi STRAŠNO upozorenje!

Autor: Republika

Vesti

01.09.2017

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da nas danas posle podne, uveče i tokom noći očekuju jake vremenske nepogode. Nastaviće se i sutra, a u većem delu zemlje na snazi je narandžasti meteolaram koji znači veoma opasno vreme.

RepublikaFoto: pixabay.com
U subotu nevreme dolazi u Beograd

- Danas i sutra (1. i 2. septembra) posle podne, uveče i tokom noći lokalno se očekuju vremenske nepogode u vidu intenzivnijih pljuskova sa grmljavinom, gradom, jakim i olujnim vetrom, češćim u subotu, naročito na severu i zapadu zemlje - navodi se u upozorenju RHMZ koje je na snazi do nedelje, 3. septembra.

Narandžasti meteoalarm trenutno je na snazi za Bačku, Šumadiju, Srem, zapadnu i jugozapadnju Srbiju. Sutra prelazi na Beograd, Banat i ostatak Srbije. 

Narandžasti meteoalarm inače znači da može doći do opasnih vremenskih pojava, koje svojim intezitetom mogu da prouzrokuju materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje.

Tako da, pazite se narednih dana!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading