Šok fotka para koji je "zapalio" Srbiju: Pogledajte kako se Milijana i Milojko ljube dok mu ona sedi u krilu

Autor: Republika

Vesti

20.03.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Milijane Bogdanović i 53 godine starijeg Milojka Božića iz Pilatovića i dalje je top tema u Srbiji. Par koji je najavio da će se venčati početkom septembra neprestano intrigira javnost pa se tako na društvenim mrežama vode žestoke rasprave o tome da li je njihova ljubav prava ili je u pozadini priče nešto sasvim drugo.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ne kriju ljubav

Portal Republika.rs ekskuluzivno objavljuje fotografiju ovog neobičnog para na kojoj se može videti da Milijana i Milojko ne kriju intimu. Naprotiv, ona njemu sedi u krilu a pali su i strasni poljupci.

Podsetimo, Milojko i Milijana dospeli su u žižu javnosti kada je otkriveno da je razlika u godinama između njih čak 53 godine, što, kao što se moglo i pretpostaviti, nije prošlo bez brojnih komentara u javnosti.

U međuvremenu, oglasili su se i Milijanini roditelji, koji su u ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf i Republiku otkrili podržavaju li njihovu vezu i najavljeni brak.

Inače, Milijana i Milojko pristali su da govoro za Srpski telegraf gde su do tančina otkrili kako je krenula ljubav kao i šta su im dalji planovi.

O svemu tome moćićete da čitate samo u Srpskom telegrafu u izdanju od 21. marta kao i na portalu Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jadojko

20.03.2019 18:30

Sram te bilo te sede kose..ima li šta gore već kad mator čovek poludi. Ti neki otac, deda..