(FOTO) Carski! Doktor izašao ispred KBC-a "Dragiša Mišović" i pregledao bebu da je ne bi probudio!

Autor:

Vesti

19.11.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred KBC-a "Dragiša Mišović" u jednom automobilu odvijala se neobična situacija koja nam je dala tračak nade da postoje doktori koji su spremni da pomognu našoj deci u svakom trenutku i kada mi to od njih najmanje očekujemo, a jedan od njih je doktor Zlatko Kalaba.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Mališan je spavao u automobilu dok ga je doktor pažljivo pregledao

- Kalaba Zlatko, načelnik dečije pulmologije u KBC Dragiša Mišović - Dedinje je veliki car i pre svega veliki čovek - započinje priču Kristina Zarić, majka mališana koga je doktor pregledao u automobilu dok je beba spavala.

Naime, nakon što ih je doktor iz prve smene poslao na analize i rendgen, kada su se vratili u bolnicu Kalaba je bio ordinirajući lekar u ambulanti bolnice.

- Ja sam mu pokazala analize i rendgen snimak, rekla mu da beba spava u kolima i da ću ga dovesti ako treba da ga posluša - priča Zarićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Međutim, doktor Kalaba nije želeo da budi dete, pa je uradio nešto što niko nije očekivao - izašao je ispred bolnice i poslušao je mališana u kolima, dok je beba spavala.

- U moru doktora, budi Kalaba. Napominjem, čoveka ne znam i nismo imali "vezu" - napisala je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Sabina

19.11.2018 18:27

Bravo Kalaba velikoga srca !!!!

Odgovori 20 1
Koleginica

19.11.2018 19:29

Svaka cast! Sjajan lekar i sjajan covek! Kapa dole, dragi kolega. Pokazali ste kako se to radi.

Odgovori 24 0
Danica

20.11.2018 21:59

Pregled u kolima, pravo da vam kažem ne bih volela da neko moje dete tako pregleda, nema dete samo srce i pluća (spreda), ima i grlo, stomak, nos...

Odgovori 4 24
ivana

21.11.2018 12:59

ja sam se porodila u dragise misovica i mogu samo da kazem da sam se osecala kao da nisam u srbiji od cistacica do doktora svi su bili divni i naglasavam vezu nisam imala i nisam castila dr koji mi perodio