VESIĆ: Naša ubedljiva pobeda je najbolji odgovor prevarantima!

Autor: Tanjug

Vesti

23.02.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija je danas zemlja koja je poštovana u svetu i zemlja koja ima suficit", izjavio je večeras kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić u razgovoru sa penzionerima Voždovca.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

- Samo naša ubedljiva pobeda je najbolji odgovor prevarantima koji ništa drugo ne nude na ovim izborima osim da se dočepaju pune gradske kase - rekao je on i pozvao građane da izađu na predstojeće beogradske izbore i glasaju za listu SNS.

Vesić je istakao da se u Srbiji danas povećane penzije isplaćuju iz realnih osnova, "a ne iz kredita kao što je radila prethodna vlast".

- To što se sada podižu penzije ne zadužujemo nikog posle nas zbog toga, kako su radili pre nas -istakao je Vesić.

Sadašnja gradska vlast je nasledila 1,2 milijarde evra duga i za prethodne četiri godine taj dug smanjila za 550 miliona evra, rekao je Vesić i primera radi naveo da je za te pare moglo da se izgradi 250 škola, 250 bolnica ili tri i po Pupinova mosta.

- Kada je Aleksandar Vučić 2012. godine ušao u Vladu bilo je pitanje trenutka kada će prestati da se isplaćuju penzije i plate - rekao je Vesić.

- Toliko je zemlja bila zadužena. Za ovih šest godina uspeli smo da zemlju konsolidujemo finansijski i da zatim i Grad finansijski postavimo na noge, a da bismo to uradili najveći teret su podneli penzioneri i mi smo vam zbog toga zahvalni jer da nije bilo vas i zaposlenih u državnoj upravi to se ne bi dogodilo - rekao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
kontesanera

23.02.2018 20:25

SNS ima razlog za optimizam jer je ostvarila ozbiljne rezultate.

Mika

23.02.2018 20:26

Ubedljiva pobeda značiče poverenje građana.

Hana

23.02.2018 22:06

@Mika - Poverenje gradjana je ogromno.

Branko

23.02.2018 20:29

Znaju to dobro građani Beograda i znaće za koga će glasati.