SRAMOTA: Đilasov saradnik se raduje OBORENOJ LISTI BELOG!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Todorić, šef pravnog tima Vuka NATO Jeremića i najbliži saradnik Dragana Đilasa, ponovo je pokazao da ni njegove gazde ne zanimaju pravo i pravda, nego samo i isključivo sopstvena korist

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Luka Maksimović

Vlada zvani "preletač", bivši internacionalni sekretar DS, a sada Jeremićev mali od palube, koji političke stavove i stranke menja češće nego čarape, eufoično je pohvalio odluku Upravnog suda da obori listu Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića.

Foto: twitter.com

A zašto takva euforija i odobravanje kad je konkurencija smanjena za jednu opozicionu listu? Pa zato što je Beli očigledno bio u pravu kad je poručio opoziciji da im je "zinulo dupe" za njegove glasove, piše informer.

Samo da podsetimo, taj isti Upravni sud koji je oborio listu Belog je pustio da se lista DS na lokalnim izborima na Vračaru 2016. godine zove BANE KUZMANOVIĆ - VRAČAR SLOBODNO. A taj čovek se zove Branimir Kuzmanović. Bane Kuzmanović, kako se predstavljao, je izmišljeni lik kao Beli Preletačević. Ali SNS nije palo na pamet da mu to osporava, niti je iko želeo da obara listu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Diler

21.02.2018 16:27

Ovo je velika sramotna izjava i za osudu je.

Dejan

21.02.2018 16:30

Djilasu stvarno zinulo dupe na glasove Belog, al umesto da to kaze, on je Belom namestoio ovo ukidanje liste. Bas je jadan!

Marina

21.02.2018 16:35

Đilas i tzv. opozicija su sramota za ovo društvo kao i za demokratiju. Toliko.

Aleksa Perovic

21.02.2018 16:47

E pa sada svi glasaci Belog, nek svoj glas daju SNS-u, pa da vidimo koliko ce onda da se raduju...