ĐORĐEVIĆ: Briga o svim građanima - zadatak broj jedan!

Autor: Tanjug

Vesti

20.02.2018

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Zoran Ðorđević obišao je naselje Karaburma na Paliluli, gde je građanima, poručio da je za tu stranku briga o svim građanima zadatak broj 1.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Đorđević na Karaburmi

Kako je rekao, već četiri godine unazad, Vlada RS i grad Beograd vode intenzivno brigu o potrebama svih građana, a najviše o potrebama socijalno-ugroženih i najstarijih sugrađana. 

Ðorđević je naglasio da odgovornom socijalnom politikom koju sprovodi i predsednik Aleksandar Vučić, kao i ceo tim Srpske napredne stranke, pokazuje da su potrebe građana uvek na prvom mestu i da se aktivno radi na tome da im se stvore što bolji uslovi za život. 

On je na kraju pozvao sve građane da 4. marta izađu na izbore u što većem broju i zaokruže listu broj 1 "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!", navodi se u saopštenju stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (81)

Loading
Nesa

20.02.2018 21:09

Odgovorna socijalna politika je na prvom mestu, sto svojim radom i dokazuje ministar Djordjevic, jer su potrebe gradjana uvvek na prvom mestu!

Slava

20.02.2018 21:11

SNS je za pokazao i dokazao da je jedina opcija koja je sebi postavila za cilj da svi građani moraju živeti mnogo, mnogo bolje.

Nikola

20.02.2018 21:12

SNS je do sada svakoga puta pokazao da je briga o građanima uvek na prvom mestu.

Trajko

20.02.2018 21:13

SNS su uvek gradjani bili prioritet. Oni su jedini koji vode politiku u korist naroda.