BELI ODBRUSIO ĐILASU: Samo recite "Zinulo mi je dupe za vašim glasovima" i povlačim se!

Autor: Republika

Vesti

19.02.2018

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Maksimović, poznatiji kao LJubiša Preletavčević Beli, žestoko je odgovorio Draganu Đilasu zbog optužbi da je Beli čovek SNS na predstojećim beogradskim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug
Beli Preletačević

- Dragane, ako vam je toliko stalo do mojih glasova sve što treba je da kažete meni i mojim drugarima iz opozicije jeste da vam je dupe zinulo za mojim glasovima i ja ću povući kandidaturu. Sve vreme spinujete da sam ja SNS-ov čovek i sad ulažete žalbu upravnom sudu i oni ako to odobre tek će biti da sam ja SNS-ov čovek. Samo recite "zinulo mi je dupe za tvoje glasove" i ja dajem reč da ću povući svoju kandidaturu - rekao je Maksimović na Tviteru u obraćanju Đilasu. 

Zanimljivo je da se napad Belog na Đilasa posebno svideo simpatizerima SNS na društvenim mrežama koji su ovaj video masovno delili.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
ana

19.02.2018 20:44

Dečko je pametan.

Desimir Pantic

19.02.2018 20:45

Sta je bre sa ovom opozicijom? Uplasila se SNS-a, pa se sada prozivaju medjusobno. Samo tako nastavite, a mi cemo na izborima da podrzimo SNS.

robinhude84

19.02.2018 20:47

Cak se i Beli sprda sa Djilasom!

Boka

19.02.2018 20:47

Opozicija ce imati vrlo malo glasaca.