OVO JE NAJNEOBIČNIJA PROGLAŠENA LISTA ZA BEOGRADSKE IZBORE!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.02.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska izborna komisija je, među 24 liste koje će učestvovati na izborima za Skupštinu Beograda proglasila i listu pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", koja je u najmanju ruku politički "deža vi", jer podseća na svojevremene slučajeve poput "četki i metli", ali i neke od političkih "štoseva" Belog, u skorije vreme.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ


Na listi broj 20 pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora", prvi na listi je Aleksa Vujović, po zanimanju - izbeglica, dok je drugi Jovan Vuković - predsednik, a treća Katarina Majstorović - feministkinja.

Na listi su se našli odbornici čija zanimanja su, kako je navedeno, "čitac brojila", kalfa, salivači strave, cvetići, homeopate, vodiči kroz noćni život Valjeva, čarobnjaci, drombuljaši, ali i crtači japanskih obrva, erotski maser, bitkoin majnerka, loto devojka...

Na listi je najstariji kandidat muzičar (66), dok najmađi kandidati "suvozač" i "protojerej" imaju po 22 godine.

Inače NOPO je bivša parlamentarna politička stranka, registrovana kao partija koja zastupa vlašku nacionalnu manjinu, a osnivač i predsednik je Nikola Tulimirović, a na parlamentarnim izborima 2012. godine nosilac liste bio im je Ðorđe Vukadinović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading