(VIDEO) JANKOVIĆ HTEO DA SE BIJE SA PRIPADNICIMA SNS: Prvo ih snimao, pa posle vređao

Autor: Republika

Vesti

17.02.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković je još jednom pokazao da je gubitnik u trci za Beograd. Na predizbornom okupljanju pristalica SNS na Novom Beogradu, janković je upao na štand i ne samo da je pokazao netrpljevost prema neistomišljenicima, nego ih je čak i izvređao.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković u sukobu sa opozicijom

Na dva odvojena snimka,od kojih je on sam prvi snimao, građani mu oštro zameraju što nije ispunio obećanja dok je još bio Zaštitinik građana. 

- Kad sam vas zvao za moje dete, rekli ste da niste nadležni, a bili ste Zaštitnik građana - obratio mu se jedan građanin. 

- Molim vas, da ne ulazimo u otvoren sukob - odgovarao je Janković dok je lično snimao čoveka koji mu otvoreno zamera što je odbio da mu pruži pomoć, a sada narodu potura lažna obećanja pred izbore. 

Na drugom snimku, izgleda da janković polako gubi strpljenje sa revoltiranim građanima, pa ne znajući šta da im odgovori, upućuje potpuno nepotrebna pitanja  "Ko ste vi, odakle ste"?, dok mu građanin poručuje da će se 4. marta videti koga narod podržava. 

Pogledajte snimke sukoba Saše Jankovića sa građanima: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (78)

Loading
Jevta

17.02.2018 15:22

Jankovic je jos jednom pokazao da je gubitnik u trci za Beograd

Kosmajac

17.02.2018 15:22

Ovaj covek je za hospitalizaciju, totalno je izgubio kompas.

Maca

17.02.2018 15:27

Ovo nije prvi ispad Saše Jankovića ove vrste, Đilas ga je u pustoj želji za neograničenom vlašću marginalizovao, odbačen je od svih jer je nesposoban da održi i običan govor, i u toj situaciji se potpuno izgubio.

Ostoja

17.02.2018 15:27

Um caruje, snaga klade valja .