OTVOREN SAJAM MEDICINE I STOMATOLOGIJE: Savremenim medicinskim uređajima do zdravijeg života

Vesti

11.10.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zubarske stolice, razni stomatološki aparati, oprema za snimanje vilice i mnogi drugi uređaji izloženi su na 43. Medidentu - Sajmu medicine i stomatologije, koji je otvoren danas u Hali 4 Beogradskog sajma pod sloganom "Za zdraviji život".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Gužva na današnjem otvaranju Sajma stomatologije

Aparati budućnosti kako ih nazivaju, privukli su pažnju struke, pa je na sajmu bilo najviše stomatologa, ali i kolega iz drugih oblasti medicine. Sajam je svečano otvorio dr Petar Dragić, svetski poznati hirurg u oblasti venske problematike i venske estetike, jedan od prvih hirurga u Evropi koji je uveo laser u operativo lečenje proširenih vena.

- Na jednom ovakvom sajmu sam kao lekar stasao pre 15 godina, kada sam pronašao uređaj koji ranije nije korišćen i uveo ga u svou struku. Ovde na jednom mestu mogu se naći najmoderniji uređaji iz obalsti medicine i stomatologije. Ovo su takođe mesta gde se sreće struka, gde stručnjaci iz istih oblasti razmenjuju iskustva među sobom, ali i sa potrošačima - rekao je dr Dragić, i ovom prilikom se zahvalio na pozivu da otvori jednu ovako značajnu manifestaciju.  

Posetioci će moći sve do 13. oktobra da vide domaće i strane izlagače koji će predstaviti svoju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Takođe uz izložbeni, važan deo manifestacije je i prateći program, podeljen u dva dela - stručni (sa akreditovanim predavanjima) i promotivno-edukativni.

Sajam je otvoren 11. i 12. 10.  od 10 do 19 sati, 13.10. od 10 do 18 časova, cena pojedinačne karte je 300, grupne 150 dinara, a cena parkinga po satu je 100 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading