(FOTO) VESIĆ O INCIDENTU U KARLOVCIMA: Dok se mi šalimo, oni mrze

Autor: Novosti, Republika

Vesti

16.08.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika poručio je, komentarišući to što Hrvati zabranjuju srpske pevače, da su oni "geografski tako blizu, a po mentalitetu tako daleko" od nas.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Goran Vesić

Kako pišu "Novosti", pripreme za beogradski "Bir fest" nisu mogle da prođu bez komentara na temu slične manifestacije u Karlovcu u Hrvatskoj, gde je, na zahtev branitelja, otkazan nastup Bajage i Instruktora zbog "četništva". 

Tako je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, na konferenciji za medije "Bir festa" duhovito dobacio Aci Seltiku:

- Dobro da vas nisu zvali da svirate u Hrvatskoj jer biste prošli kao Bajaga. Grupu Orthodox Celts bi vam prekrstili u Orthodox Serbs, a tebe bi prozvali Aca Četniks - našalio se zamenik gradonačelnika.

Vesić je poručio i, dok se "mi šalimo, oni mrze". Podseća i da su kod nas svi dobrodošli, dok se kod njih "nepodobni" zabranjuju.

- Geografski tako blizu, a po mentalitetu tako daleko. Beograd je uvek bio i ostao svet! -poručio je zamenik gradonačelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Jovana

16.08.2018 10:03

Hrvati su zaostali u vremenu.

Aleksa

16.08.2018 10:06

O Hrvatima ne treba trositi reci, i ne treba da budu predmet nasih izjava... Toliki primitivizam i mrznja prema Srbiji, ali to je sve kompleks i sta da se radi...

Una

16.08.2018 10:08

To sve govori o njima.

Tina

16.08.2018 10:14

Mrznja nikad nista dobro nije donela nikome, pa nece ni njima.