BEOGRADSKI NAPREDNJACI UZ VUČIĆA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.08.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Beograda, sa svih 17 opštinskih odbora, pružio je danas punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u nastavku pregovora i rešavanju pitanja južne srpske pokrajine.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

- Onima koji jedino znaju da kritikuju, pozivaju na nasilje, puč i krvoproliće poručujemo da ni Srbija, ni Aleksandar Vučić neće ustuknuti pred njihovim napadima, već da će svuda i na svakom mestu štititi interese srpskog naroda - navedeno je u saopštenju Gradskog odbora beograda SNS.

Podršku predsedniku Vučiću uputili su odbori: Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin i Čukarica, precizirano je.

- Podli potezi Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njima sličnima, koji se ogledaju u mržnji i kritici bez jednog konstruktivnog predloga imaju za cilju destabilizaciju Srbije, urušavanje međunarodnog ugleda, ali i izazivanje straha i panike kod građana i jasan su pokazatelj njihove političke nezrelosti i bezobzirnosti - ocenili su naprednjaci Beograda. 

Kako kažu uprkos napadima "članova Saveza za pljačku Srbije i onih ljudi koji su je opustošili, koji su od Srbije i njenih građana samo otimali, prodali je i brinuli samo o vlastitom interesu" neće odustati od borbe za jaku Srbiju, interes Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a u toj i takvoj borbi Aleksandar Vučić ima jasnu i apsolutnu podršku pre svega građana Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
lela

16.08.2018 08:53

Svi smo uz Vucica!

dijana

16.08.2018 08:57

Podrška svih odbora SNS-a našem predsedniku od velikog je značaja i potrebna mu je u ovom trenutku

duki

16.08.2018 09:02

Ako iko zasluzuje podrsku u ovom trenutku to je predsednik Vucic za sve sto radi u interesu nas.

lejla

16.08.2018 09:04

Kada vidimo sta je Vucic uradio za sve nas nasa je i obaveza da damo predsedniku svi podrsku.